A-projektör

Inom affärsområdet Projektledning & Management erbjuder vi ett komplett utbud av projektlednings- och managementtjänster. Nu söker vi en A-projektör som kan förstärka vårt kontor i Örebro. Projektengagemang är en engagerad arbetsgivare och erbjuder en mängd utvecklingsmöjligheter. Vi är stolta över att ha utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen.

Om tjänsten

Som A-projektör hos oss får du arbeta med en mängd olika uppdrag, både offentliga och privata, i varierande storlek. Vi arbetar i tidiga skeden med gestaltning samt med generalkonsultuppdrag.  

Vi erbjuder ett spännande jobb med stora utvecklingsmöjligheter. Vår miljö kännetecknas av hög kompetens och stor variation i uppdragen.

Du som söker

Du som söker har examen som byggnadsingenjör och erfarenhet av A-projektering är meriterande.

Som person är du drivande, entusiastisk och du har förmågan att leda ett projekt från start till mål. Du är en lagspelare och hög servicenivå till kund och medarbetare är en självklarhet för dig.

Välkommen med din ansökan

Sista dag för ansökan är den 1 februari, vi startar intervjuer löpande. Vid frågor kontakta [email protected].

Projektengagemang är en multidisciplinär konsultkoncern inom teknik och arkitektur. Företaget grundades 2006 och idag är vi fler än 1000 medarbetare på ett 30-tal orter i Sverige. Genom våra kunskapsområden Arkitektur, Byggnad, El, Tele & Säkerhet, VVS, Industri & Energi, Infrastruktur samt Projektledning & Management erbjuder vi integrerade lösningar som skapar kund- och samhällsnytta.  

 

Ansök här

Mattias Wijk
+46 10-516 00 23